Hakkımızda

Türkiye’nin, daha iyi bir dünya için sözünü ve sesini yükseltebilmesi, ekonomik ve insani açıdan gelişmiş toplumlar arasında yer alması için Milli Teknoloji Hamlesini gerçekleştirmesinin kaçınılmaz olduğuna inanan bir grup genç girişimci ve genç profesyoneliz.

Gülsüm Çoban Yönetim Kurulu Üyesi

Gülsüm Çoban, 1984 yılında İstanbul'da doğmuştur. Ortaokul ve lise eğitimini yabancı dil ağırlıklı Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamlamıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce Halkla İlişkiler bölümünden onur derecesi ile mezun olmuştur. 2012-2013 yılları arasında Marmara Üniversitesi'nde Medya Okuryazarlığı alanında formasyon eğitimi almıştır.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak yer alan Çoban, 2018-2021 yılları arasında Kadın ve Demokrasi Derneği'nde (KADEM) Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmüştür.

2020 yılı itibarıyla Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı bünyesindeki TEKNOFEST Yarışmalar Koordinatörlüğü’nde yer alan Çoban, 2022 yılı Eylül ayı ve 2023 yılı Kasım ayı tarihleri arasında İnsan Kaynakları Sorumlusu olarak görev almıştır. 2023 yılı Kasım ayı itibarıyla T3 Vakfı’nda İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yapılanma Koordinatörü, aynı zamanda T3 Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Gülsüm Çoban, evli ve 2 çocuk annesidir.